Fotografii din lunile de vara

În aceste doua luni de când nu am mai postat, mi-am umplut timpul cu unele proiecte la care lucrez, dar și cu excursii sau acele dulci plimbări de seară. Știm cu toții cât de bine ne fac aceste plimbări în serile răcoroase de vară, tocmai pentru că-s plimbari care ne aduc atâta liniște.

 LONG TIME NO SEE

  • Am participat la cea de-a treia ediție a taberei „Trei zile și trei nopti” din perioada 5-7 iunie 2017. Astfel, trebuie să recunosc că, am observat îndeaproape (fotografiind, bineînțeles) frumusețea orașului Slatina, în special, a împrejurimilor acestuia. Am vizitat locuri, am vorbit cu oamenii, am apreciat și ne-am uimit când am văzut cât de mult țin la tradițiile lor.

Pe lângă faptul ca am învățat lucruri noi despre fotografie (sună clișeic, dar este adevărat), mi-a plăcut tare mult să întâlnesc aceste persoane și să-i fotografiez în timpul lucrului (fie că erau pe camp, la strâns de fan, fie că ne prezentau câte puțin din arta olăritului).

  • Odata încheiate examenele de la facultate, ne-am urcat în mașină și am gonit spre mare, așa cum o facem în fiecare an. Tocmai pentru că am stat un singur weekend, am optat pentru plimbările lungi, mâncarea gustoasă și conversațiile de suflet. Nu am portofoliu aici, sorry!

  • Ieri am vizitat Babele si Sfinxul împreuna cu alți doi prieteni. Dacă vreți o gură de aer curat, să evadați din rutină sau -pur și simplu- vreți o pauză de la…tot, #visitromania!

Fotografiile de la Castelul Cantacuzino le puteți găsi în articolul precedent, mai exact aici. 
Nu, încă nu mă semnez pe fotografii! Aștept părerile voastre în comentarii!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *