Idei de cadouri pentru el

Alegerea unui cadou pentru persoana dragă (ne) poate arăta cât de bine o cunoaștem și câtă atenție acordăm detaliilor. Fie că e vorba de Dragobete, Crăciun, de ziua lui sau de ziua voastră, acestea sunt ocazii care nu trec neînsoțite de un dar.
Pasiunile pe care le are, omul de lângă tine, sunt ghidul perfect pentru alegerea unui cadou potrivit.
Ai la dispoziție o gamă atât de variată de produse, iar în acest articol voi atașa imagini cu sugestii de cadouri, în funcție de hobby-urile persoanei dragi, astfel încât să îți fie ușor de ales.

Astfel, dacă este pasionat de:

TEHNOLOGIE

Să îl susții permanent în ceea ce face poate fi cel mai bun cadou. Să fii prezentă când îți vorbește de noile gadget-uri și despre cum crede că va evolua tehnologia este o dovadă de iubire.
Spun acest lucru, deoarece eu l-am ascultat pe omul meu atunci când, dacă aveam o problemă tehnică cu laptop-ul, mă duceam la service și spuneam doar că am un laptop și e gri.
Ulterior, mi-a plăcut să învăț câte ceva despre această limbă secretă care pornește toată tehnologia pe care o folosim zilnic.
Sugestiile mele sunt legate de fie de componentele PC, fie de gaming sau apariția unoi noi gadget-uri
Asigură-te doar că nu are deja lucrul respectiv.  Aici nu funcționează principiul „este cadou de la mine, trebuie să îi placă”.
O să-i placă, dar o să-i fie inutil, dacă deja are produsul respectiv. Și să fim sincere, nu prea putem personaliza un laptop pentru gaming sau o placă video.

MAȘINI

Pentru mine nu e un domeniu atât de străin, tot din cauza omului meu, care îmi mai vorbește una-alta.
Atât cât să am habar și să vă recomand vouă electronice auto sau accesorii auto.

SPORT


Lasă-mă să-ți spun, mai întâi de toate, că nimic nu-i imposibil pentru un suflet ambițios.
Încurajează-ți omul drag să facă ceea ce îi place. Dacă e pasionat de sporturi de exterior, gândește-te ce i-ar plăcea să aibă și ce i s-ar potrivi cel mai bine. Dacă hobby-ul lui este tenisul sau alergarea, pescuitul sau înnotul, poți opta pentru un set de rachete ori pentru o brățară fitness pentru monitorizarea distanței parcurse și a ritmului cardiac. 
Poate că deja are un rucsac sport, dar nu îl are de la tine. Orice ai alege, asigură-te că personalizezi cadoul,  ca după ani să-și amintească momentul în care i l-ai oferit și amprenta pe care ai lăsat-o pe acel dar.

FASHION

Dacă omul de lângă tine este talentat și pasionat de trenduri, încurajează-l să-și depășească și cele mai îndrăznețe visuri și chiar să investească în ideile lui! Mâine-poimâine, poate îi purtăm creațiile!
Să-i oferi în dar un parfum lemnos-condimentat cu note de lămâie,  vanilie, lemn de mahon sau lemn de santal este o idee potrivită pentru că el se va bucura de cadoul primit, iar tu de mirosul perfect imprimat pe haine.
Pasiunea pentru modă va fi mereu un subiect de actualitate în rândul bărbaților, iar un ceas, un portofel ori o curea de piele pot fi alte intenții perfecte.

Eu zic că poți merge la sigur cu aceste recomandări.
Desigur că ar mai fi sugestii pentru pasionații de muzică, divertisment, seriale sau bucătărie, dar am zis să nu mă întind.
Aștept feedback-ul vostru, girls!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *