Noutățile lunii Noiembrie

Am început facultatea. Iar.
M-am gândit împreună cu Radu să ne apucăm de un master, încurajându-ne că „dacă nu-l vom face acum, nu-l mai facem niciodată”. Avem program numai după amiază și încercăm să ne ducem cam în fiecare zi. Masterul îl facem pe Marketing și sperăm din suflet să învățăm ceva UTIL.
Am o rutină „încântătoare” despre care vă voi povesti la momentul potrivit și, spre rușinea mea, lucrez din ce în ce mai puțin (vezi neglijarea blogului). Nu am mai scris, nu am mai făcut schimbări prin casă, nu am mai ieșit așa mult, nu am mai făcut fotografii și nici nu am mai condus de câteva luni. Oricum, azi am reușit să-mi adun câteva idei și să fac acest articol despre noutățile lunii noiembrie.

1. Creatorul universului Marvel, Stan Lee, a murit la 95 de ani. (sursaBy the way, eu nu știam că tatăl lui era din România. 
2. Black Friday se anunță a fi pe 16 noiembrie, iar anul acesta, Emag promite reduceri semnificative de preț. Nu știu alții cum sunt, dar eu am vreo 35 de produse la Favorite și 5 deja în coș.
3. Urmează să se lanseze Start Up Nation 2018, programul de anul acesta având o serie de modificări față de sesiunea din 2017. Poți citi mai multe, pe site-ul oficial
4. Iubitorii serialelor pot vedea aici ce aduce nou luna noiembrie pe Netflix. 

Mă reîntorc acum la melodiile mele de toamnă din toate timpurile: November Rain- Guns N’ Roses și Colindul gutuii din geam- Nica Zaharia. 

sending virtual hug

loading…

hug sent!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *