Panasonic Lumix DMC-G7

Panasonic Lumix DMC-G7 este un mirrorless cu un sistem Four Thirds compact Micro, care integrează capacitatea de înregistrare video 4K cu o varietate de funcții foto. Acest mirrorless este puțin mai mare decât modelul DMC-G6, având un design mai unghiular decât predecesorul său. Este foarte bine construit, iar printre cele mai noi și deosebite caracteristici se numără senzorul live MOS 16 Mpx, ISO maxim 25.600 și vizorul electronic OLED cu 2.360.00 de puncte. Poate să fotografieze în rafală cu până la 8fps cu autofocus continuu și reîntâlnim și funcția wi-fi încorporată la acest aparat foto.

[envira-gallery id=”703″]

Sistemul de focalizare automată (AF) se bazează acum pe un nou algoritm de anticipare a deplasării subiectului, ce recunoaște culoarea, dimensiunea și vectorul de mișcare al subiectului. Panasonic Lumix G7 este prima camera foto din seria Lumix G care oferă o plajă largă de posibilități de filmare 4K. Panasonic G7 vă permite să înregistrați momentele memorabile și să extrageți instantanee de înaltă calitate (8 megapixeli) din clipuri. Prețul unui Panasonic Lumix G7 pleacă de la 4.000 de lei, dar pare unul destul de avantajos, având în vedere că tehnologia 4K este acum disponibila oricui, nu numai fotografilor profesioniști.
Este nevoie de aproximativ 1 secundă pentru a stoca o imagine JPEG, permițându-vă să păstrați fotografierea… așadar, stocarea unei singure imagini RAW durează doar aproximativ 1 secundă.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *