Topul celor mai bune trepiede

Când vine vorba de achiziționarea unui trepied foto, este imperioasă cunoașterea criteriilor de alegere. Printre acestea se numără greutatea acestuia (dar și cea maximă suportată), înălțimea maximă, precum și materialul din care este realizat. Inginerii de la Manfrotto au dezvoltat și asigură produse calitative pe care puteți conta în orice situație, atâta vreme cât țineți cont de criteriile menționate mai sus.
În plus, aici este foarte adevărată vorba „Cât dai, atâta face”, iar când alegi un trepied la un preț de 60 de lei nu poți avea prea mari pretenții de la acesta.

Este mult mai preferabil să cumperi un trepied de calitate. Situația în care trepiedul cedează având aparatul instalat, nu cred că este pe placul cuiva.
Acestea se dovedesc de nenumărate ori stabile, ușor manevrabile și foarte apreciate de fiecare fotograf. Materialul din care sunt făcute este unul durabil și de calitate. Căutând unghiul perfect, în timpul fotografierii, persoana care fotografiază ajunge în cele mai interesante situații. Pentru aceste momente, are nevoie de multă flexibilitate și nu în ultimul rând de stabilitate în orice poziție s-ar afla.

Vezi aici selecția celor mai bune trepiede!

Trepiedele foto compacte sunt echipate cu un cap 3-WAY cu placuță rapidă, cap ce oferă mișcări pe tilt vertical de până la 90 grade și pe tilt lateral de până la 90 grade. Garantează o susținere de 3 kg, iar pe de altă parte coloana centrala se poate scoate pentru a o inversa cu capul în jos. Acest lucru ajută la fotografii de tip macro.

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *