Iunie, o lună prea plină

Cred că acest articol este o justificare pentru faptul că am lipsit luna trecută din online, dar pentru mine, luna Iunie a fost încărcată de emoții, vești, examene și plimbări.
Prinși pe drumuri între Suceava, Constanța și Brașov abia am apucat să mai stăm și acasă. Credeți-mă, 1800 de kilometri cu mașina în doar câteva zile se pot dovedi a fi foarte obositori.

Ce ar fi de subliniat:

1. Nu-i deloc o plăcere să mergi pe drumul european E85, căci prima bandă e o glumă. Nu zic, dacă e un Tico pe prima bandă, mergi și tu lejer pe a doua. În schimb, dacă e un camion pe prima bandă, acesta „mușcă” și din cea de-a doua bandă.
2. Pe litoral, am prins vreme urâtă și aceleași magazine cu aceleași suveniruri.
De trei ani, ne-am cazat la hoteluri aflate fix în buza plajei și mereu am sperat că or investi și proprietarii niște bani în hoteluri. Băile sunt decente, dar au un aspect neîngrijit, televizoarele sunt mici – cât o cutie de pantofi – și, în plus, e imposibil să nu găsești ceva rupt sau dezlipit.
3. Nu mai plec vreodată la munte, fără o aerotermă în bagaj!
Ca să vedeți cât de „norocoși” suntem, când am plecat la Moieciu am prins tot vreme mohorâtă. Odată ajunși, l-am întrebat pe proprietar dacă vom avea căldură. Mi-a spus din prima că „Nu” și nimeni nu a obiectat.
Big mistake: La munte, fie vară, fie iarnă, seara e răcoare afară și frig în cameră. Frig în sensul că dormi și cu un hanorac pe tine și ai plătit pentru răceala/ durerile de măsea de după.
4. Lucrarea de Diplomă mi-a fost evaluată cu nota zece.
5. The best is yet to come! 🙂

Love, D.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *