Părere oleya.ro

Voiam de ceva vreme să cumpăr uleiuri de pe oleya.ro, dar înainte de a efectua comanda pe site, le-am adresat o întrebare pe Messenger; au fost prompți, căci am primit răspuns în doar câteva minute.

Mă interesa să cumpăr niște uleiuri esențiale pe care să le pun în difuzor, în camera copilului. Ei bine, mi-au dat un link de unde pot afla mai multe informații.
Mi-a plăcut acest lucru: un magazin online bine pus la punct, unde poți găsi informații cu privire la produsele pe care vrei să le cumperi, precum și o gamă variată de produse de la uleiuri esențiale 100% naturale, la uleiuri vegetale (cu proprietăți terapeutice) și unturi cosmetice.

Impresii magazin:

  • Prețurile sunt foarte accesibile.
  • Plasarea unei comenzi se face foarte ușor.
  • Produsele vin ambalate cât mai sigur.
  • Comanda a venit în două zile.
  • Dacă vă înscrieți la newsletter, puteți câștiga cupoane cadou.
  • Recipientele sunt numai din sticlă, pentru a păstra calitatea produsului o perioadă mai lungă de timp.

Impresii produse:

  • Uleiul de arbore de ceai este ca un antibiotic natural pentru piele și curățarea aerului din locuință. Este foarte recomandat pentru ten, corp, păr, având totodată proprietăți terapeutice pentru sistemul nervos, respirator și auditiv. Uleiul esențial de arbore de ceai are un miros lemnos, fresh. Proprietățile acestuia sunt: antiviral, antibacterian, antifungic, antiseptic, antiacneic. Se poate combina cu salvie, ylang-ylang, scorțișoară, lavandă sau lemn de trandafir.
  • Uleiul esențial de lavandă este recunoscut ca având proprietăți calmante, relaxante, cicatrizante, antidepresive, antifungice și antiseptice. Are un miros proaspăt, floral. Uleiul de Lavanda nu se folosește direct pe piele, ci trebuie diluat într-un ulei vegetal înainte de aplicare.
  • Uleiul de portocală dulce este preferatul meu, căci mă duce cu gândul numai la atmosfera sărbătorilor de iarnă. Este potrivit pentru ten, corp și păr, dar și pentru copii. Vaporizare acestuia în încăpere are rolul de a trata insomniile copiilor, de a dezinfecta, dar și de a reduce anxietatea.

Am cumpărat doar câteva uleiuri, deci am plătit taxa de transport de 16 lei, însă pentru comenzi mai mari de 200 de lei, livrarea va fi gratuită.
Uleiurile sunt 100% naturale și 100% pure și – după cum puteți afla de pe site-, acestea nu sunt diluate, nu conțin diluanți, înlocuitori chimici sau aditivi.
Big like for that: sigur voi mai comanda de la voi.^^

Related Post

2 Replies to “Părere oleya.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *