Ce cadouri ați mai oferit celor dragi?

De multe ori primim din partea oamenilor dragi subtile insinuări/ aluzii despre ce și-ar dori de fapt de ziua lor sau de Crăciun; trebuie doar să fim îndeajuns de atenți să auzim. Le putem nota, putem căuta produsele și, dacă timpul ne permite, putem urmări prețurile lor o perioadă înainte de a cumpăra.
De-a lungul timpului, am scris pe acest blog mai multe articole în care v-am recomandat idei de cadouri pe care le puteți oferi celor dragi, dar în rândurile de mai jos, sugestiile mele sunt puțin mai diferite față de cele pe care le găsim la primele accesări pe Google. Chiar dacă nu propun obișnuitele parfumuri, ceasuri, aparate de îngrijire personală ș.a.m.d., ideile mele de cadouri sunt potrivite atât pentru ea, pentru el, cât și pentru cei mici.
Prin urmare, să vedem care sunt acestea:

Un binoclu sau un telescop

Dacă persoana dragă este pasionată de activități în natură sau de astronomie, de lucruri ce țin de lumea înconjurătoare, un astfel de cadou ar fi destul de ingenios, aparte și… chiar perfect.

Pot să vă recomand telescopul Celestron PowerSeeker cu un obiectiv acromat de 60 mm diametru și un trepied din aluminiu. Deși este destinat începătorilor, telescopul are un raport excelent preț – calitate – performanțe, iar coletul de livrare include diferite accesorii.
De asemenea, binoclul profesional 60×60, ales și oferit la una dintre aniversări, s-a dovedit un cadou bun pentru drumețiile noastre. Are o funcție de Night Vision la un nivel scăzut, este ușor de folosit și include o geantă de transport.

Un lucru practic

Un aparat pentru masaj, un hamac, echipament pentru o activitate sportivă, textile/ decorațiuni/ plante pentru casă, orice credeți că ar fi util și ar face folosință, poate fi perfect pentru persoana pe care vreți să o bucurați.

Spre exemplu, această husă de masaj m-a scutit de nenumărate drumuri la salonul de masaj. La o perioadă de timp, când simt că e necesar, îmi aloc zilnic vreo 20 de minute în care să stau la masaj. Rolele ce se încălzesc fac atât masaj local, cât și de tip shiatsu. Îmi închipui că mă duc la o ședință de masaj și nu trebuie să lipsesc cele 5 sau 7 zile pentru a vedea, într-adevăr, îmbunătățiri.
Am primit-o cadou acum doi ani și nu mai găsesc modelul în magazine, dar ca specificații, cea mai asemănătoare este aceasta de pe emag.

Un instrument muzical 

Poate l-ai auzit la un moment dat că ar vrea să învețe să cânte la un instrument muzical (vioară, tobe, saxofon, flaut, nai) sau deja are un talent într-o anumită direcție artistică, însă e necesar să-și upgradeze aparatura cu care lucrează. Oricum ar fi, te poți orienta din timp pentru a-l surprinde plăcut când e momentul.

O chitară clasică de o bună calitate se poate găsi la un preț avantajos dacă știți de unde să alegeți (aici aveți un model foarte apreciat de mai mulți cumpărători). Bineînțeles că, pentru a utiliza în mod corect instrument, trebuie să folosiți un acordor digital sau mecanic pentru acordaj.

Gadget-uri

Smartwatch, brățară fitness sau căști wireless sunt câteva dintre cele mai populare și utile gadget-uri. Asigurați-vă că alegeți un produs de la un brand de încredere, care s-a vândut bine și care are un bun raport calitate/preț.
Spre exemplu, deși nu le-am testat, văd că aceste căști audio In Ear de la JLAB Go Air au multe recenzii pozitive și un preț foarte accesibil. Se încarcă rapid, au o autonomie de 5 ore și o rază maximă a semnalului de 10 metri. Poate le voi oferi cadou cuiva în viitorul apropiat.

O piesă vestimentară

Fie că e vorba de o jachetă sau jeanși, fie de o pereche de pantofi sport, în acest magazin online veți găsi articole pentru femei, bărbați, copiii, iar brandurile sunt autentice și campaniile promoționale periodice.
O piesă vestimentară de calitate face cât zece produse ieftine și de calitate îndoielnică, așa că dacă știți mărimea persoanei pe care vreți să o bucurați cu un astfel de cadou, nu ezitați.

Cărți din categoria preferată

Ultima sugestie, dar nu cea din urmă: cărțile. Pentru că nu ai cum să dai greș cu așa ceva.
Se poate să fiu subiectivă – pentru că eu îndrăgesc foarte mult lectura – însă cred că o carte este mereu binevenită. Dacă este din categoria care trebuie (acordați atenție acestui aspect: trebuie să cunoașteți bine persoana și să știți ce i-ar plăcea să citească), la un moment dat, tot o va deschide.
Gândiți-vă ce ar citi cel drag: ficțiune, biografii și jurnale, poezie sau teatru, dezvoltare personală, parenting, psihologie, religie, gastronomie, istorie, filozofie sau politică?
După ce găsiți un răspuns, cumpărați o carte pentru el, chiar dacă sunteți convins că cititul nu este hobby-ul principal și o va ține mai mult în bibliotecă sau lângă alte mici decoruri pe etajera din living. La un moment dat, poate o va deschide, o mai lasă pe masa din sufragerie, o mai ia cu el la somn și tot o va termina.
Cine știe, poate datorită cadoului dvs., i se va deschide omului apetitul pentru citit.
Ce frumos ar fi, nu-i așa?

Revenind la întrebarea din articol…voi ce cadouri ați mai dăruit celor dragi?
Haideți să ne inspirăm unii pe alții!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *