Părere penti.com.ro

Îmbrăcăminte de casă, lenjerie intimă, articole pentru plajă, accesorii, pijamale și lenjerie pentru bărbați, toate acestea le găsiți la un click distanță pe penti.com.ro. Un mare beneficiu adus de shopping-ul online mi se pare acela de a naviga și de a compara produse în liniște, de a aștepta reduceri (apar periodic) și de a cumpăra oricând vrei tu. Indiferent de oră, indiferent de cât de mult timp ți-a luat până te-ai hotărât.
Mie îmi plac produsele de pe penti.com.ro, gama lor de articole este variată și de calitate, iar experiența mea cu magazinul a fost una plăcută.
Prețurile mi se par potrivite pentru toate buzunarele. Trebuie să ținem cont mereu de calitatea produselor, de costurile de marketing, angajați, chirii și tot ceea ce influențează prețul final și potrivit al unui produs.

Experiența cu magazinul:

  • am plasat cu ușurință comanda pe site;
  • am plătit în siguranță cu cardul;
  • am fost ținută la curent în legătură cu statusul acesteia atât pe mail, cât și în secțiunea „Comenzile mele”;
  • coletul a ajuns în 4 sau 5 zile în cele mai bune condiții;
  • produsele au fost conform așteptărilor mele, fără vreun defect sau problemă.

Alte avantaje:

  • livrarea este gratuită pentru comenzile ce depășesc 100 de lei. Returul, la fel.
  • poți plăti și ramburs la primirea coletului.

Și dezavantaje:

  • produsele nu au o descriere (ori minimum de informații) care să te lămurească: spre exemplu, în cazul unei bluze de pijama nu sunt specificate nici materialul, instrucțiunile de îngrijire, ce măsură poartă modelul din imagine etc.
  • nu mi s-a părut un mare minus acest lucru, dar având în vedere că marile magazine oferă o livrare rapidă, în doar 2, 3 zile, o comandă de la penti.com.ro o aștepți mai mult.

Per total, aș recomanda magazinul prietenilor sau familiei și cu siguranță, o să mai comand de aici

Puteți să-mi lăsați oricând un comentariu în care să-mi spuneți opinia voastră în legătură cu acest magazin.

^^

Related Post

2 Replies to “Părere penti.com.ro”

  1. Nu au numar de contact, nici macar in Turcia. Iti trimit tot felul de e-mail-uri cu oferte si vouchere, uneori merg, alteori nu. Pui produsele in cos, platesti cu cardul, ai confirmare de comanda dar totusi in profilul tau nu apare ca ai fi plasat o comanda. Dupa cateva ore te trezesti ca iti anuleaza comanda fara motiv. Nu stiu daca de vina este PayU pentru anularea comenzii sau Penti dar nu sunt singurul care a avut comanda anulata.

    1. Te înțeleg, fiind un magazin așa de mare puteau să fie mai transparenți la capitolele acestea. Îmi pare rău pentru experiența ta nefastă 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *