Dermatocosmeticele Ivatherm pentru un ten sănătos

Un ten sănătos nu este un rezultat care se obține peste noapte, dar este mai important să avem grijă de el decât să-l acoperim.
Probabil știți deja că sunt mai mulți factori care influențează aspectul tenului: e important să aplici SPF, să bei apă, să te odihnești suficient, să consumi o dietă sănătoasă, să-ți cureți fața și să aplici zilnic crema hidratantă care ți se potrivește cel mai bine. În plus, pielea femeilor poate fi afectată de schimbările hormonale din timpul menstruației, sarcinii sau menopauzei. Vreau să cred că știți aceste lucruri la fel de bine cum știți că pielea reală are pori, textură, chiar și pete.
Însă, atunci când îți faci timp pentru tine și pentru o rutină minimă de skincare, atunci când decizi că e necesar să acorzi îngrijirea necesară pielii tale, realizezi că scopul este de fapt o piele sănătoasă, nu una perfectă.

Metode ușoare de a identifica tipul de piele:

  • Pielea normală are un aspect neted, fără probleme majore. 
  • Pielea sensibilă reacționează la multe produse cosmetice, adesea devenind uscată sau fierbinte la atingere; poate avea zone roșii vizibile sau poate provoca mâncărimi.
  • Pielea uscată prezintă pete aspre, senzație de strângere dimineața, chiar și mâncărime.
  • Pielea grasă pare catifelată la atingere și are un aspect strălucitor, însă porii sunt măriți. În zona T și în zonele obrajilor produce uleiuri și este predispusă la puncte negre și acnee.

Fie că este vorba de o piele deshidratată, pigmentată, predispusă la acnee, matură, atopică, post tratament sau lezată, pe Ivatherm.ro găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă cunoaște mai bine tipul de piele și nevoile acesteia.

Codul promoțional IVA15 vă oferă un discount de 15% și este activ în clipa de față în magazinul online. Pe lângă asta, înscrierea la newsletter vă oferă un alt discount de 20%.

Pentru mine, dermatocosmeticele sunt o primă opțiune când vine vorba de achiziționarea unor produse de îngrijire a pielii, deoarece nu sunt doar produse testate, ci și recomandate de către dermatologi. Nu e prima dată când scriu despre ele pe blog, însă este prima oară când scriu punctual despre dermatocosmeticele cu Apă Termală Herculane, marca Ivatherm.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui produs pentru curățare, hidratare, anti-aging sau protecție solară, a unor seruri, balsamuri pentru buze sau cosmetice pentru repararea pielii lezate, din acest loc cumpărați informat produsul care vi se potrivește cel mai bine pentru față sau corp.

De știut!

  • Folosirea SPF-ului previne îmbătrânirea prematură a pielii, ajută la menținerea uniformă a nuanței pielii și chiar protejează împotriva cancerului de piele.
  • Apa termală Herculane este bogată în calciu și magneziu (acestea având proprietăți antiinflamatoare și antialergice), în seleniu și oligo elemente ce calmează, protejează și reduc iritațiile pielii, fiind, așadar, de ajutor în îngrijirea pielii sensibile.
  • Kit-urile Iva includ produse cosmetice pentru anti-îmbătrânire și rejuvenare, pentru hidratare intensă, pentru reglarea sebumului sau pentru piele acneică; dermatocosmetice apreciate în rândul cumpărătorilor datorită eficienței, raportului excelent calitate/preț, dar și ușurinței în achiziționarea online.

Acest articol conține linkuri afiliate.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *