Fitness acasă

Antrenamentul acasă are avantajele sale, în fruntea listei fiind următoarele: este convenabil, eficient din punct de vedere al timpului și mult mai rentabil.
Indiferent de nivelul la care sunteți, istoricul de exerciții fizice sau echipamentul pe care îl aveți la dispoziție, antrenamentele de acasă vă pot ajuta să vă atingeți anumite obiective și pot îmbunătăți sănătatea generală. Mai ales că sunt personalizabile la infinit.

Pentru început, puteți achiziționa un echipament standard (o saltea pentru antrenament, câteva greutăți, un set de benzi elastice un aparat multifuncțional/ bandă/ bicicletă/ stepper).
Ulterior, pentru a crea un program eficient de antrenament, puteți viziona videoclipurile de instruire ale instructorilor calificați. Canalele YouTube sau aplicațiile de fitness certificate pot fi resurse excelente pentru stăpânirea tehnicii de exercițiu. Important de menționat: pentru exercițiile fizice în siguranță acasă trebuie să creați o rutină unică de antrenament, potrivită pentru corpul dvs. și nu pentru al altcuiva și să modificați pe alocuri, dacă este cazul.
Cele mai simple exerciții de fitness sunt:

  • Genuflexiuni pentru picioare, stomac și partea inferioară a spatelui.
  • Fandări și exerciții pentru partea superioară și fesieri.
  • Flotări pentru piept, umeri, triceps.
  • Sărituri, întinderi, abdomene

Totul depinde și de voința fiecăruia și de faptul că ați putea chiar să integrați aceste mișcări simple în „noua dvs. normalitate” făcând un exercițiu diferit în fiecare oră, timp de doar câteva minute.
Chiar dacă sălile de sport oferă un spațiu dedicat, antrenamentele de acasă oferă mai multă flexibilitate. Exercițiile fizice sunt o sursă de energie și sănătate, iar cele pe care le faceți acasă pot fi la fel de eficiente; folosirea timpului și a echipamentului pentru a maximiza eficiența este cheia unui antrenament reușit este.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *