Chiar așa silă vă e să gândiți o reclamă?

Am observat că în timpul filmului, Pro Tv-ul nu mai are pauza publicitară atât de lungă. Știți voi, când dădeau publicitate, aveați timp să vă duceți să cumpărați un suc. De la peco. Din Cluj.
Nici cu reclamele existente, nu putem să ne lăudăm. Doar când mă gândesc la reclamele acelea de la Old Spice sau Colon Protect, mă ia durerea de cap.
Terry Crews te deranjează vizual și auditiv în reclama la Old Spice, pentru că se agită rău, urlă și îi explodează și capul.

Reclama la ColonProtect o știți: două gagici gătite de duminică recomandă suplimentul din două vorbe, iar la sfârșit afirmă simultan „Și ce gust bun are!”. Ele fiind la baie în timpul acesta…

În reclama aceea la Jacobs 3in1, mă regăsesc complet, n-am ce zice. Și eu sunt la fel, de îndată ce simt mirosul acela de cafea, mă activez și execut imediat o parcare laterală. Pentru că acest lucru lipsea, aroma unui 3in1. Și nu fac orice parcare, ci una de genul.

Reclamele cu coana Chiva erau drăguțe și aveau o naturalețe când prezentau viața de la țară, când bunica îți spune cu drag „moțato” sau când mănânci pe câmp. Acum au adus niște turiști la coana Chiva acasă și au stricat reclama pentru că în încercarea de a vorbi limba noastră, par foarte zgomotoși.
Reclamele la produse de curățat hainele sunt și ele niște exagerări. Un tricou alb pătat cu suc de vișine, apoi tăvălit prin iarbă și noroi, nu o să arate niciodată așa cum este prezentat după spălare.
Never ever!

Chiar n-aveți idei deloc? Ori doar vă e silă să gândiți o reclamă?
Gândiți-vă la reclama -de acum șapte ani- de la Cosmote, poate cea mai faină reclamă ever. Da, reclama aceea, cu fluturele.

Related Post

2 Replies to “Chiar așa silă vă e să gândiți o reclamă?”

  1. Probabil nu se mai investesc bugete asa mari in reclamele ce sunt pentru TV si s-au trecut pe bannerele de pe WEB si Adwords, e cred eu mai rentabil. Lumea se muta #penet

    1. Cred că ești doar amabil când spui că nu se mai investesc atâția bani în reclamele pentru tv, căci nu e o scuză pentru lipsa lor de imaginație:))
      But, i c your point.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *