Wolkendorf, un loc de poveste

Wolkendorf Biohotel & Spa este situat într-o zonă liniștită, chiar în mijlocul naturii, locația retrasă și serviciile puse la dispoziția turiștilor transformându-l într-un loc desprins din povești, indiferent de anotimpul în care este vizitat.
Pe noi ne-a impresionat plăcut și cert e că vom reveni.

Cazare & Restaurant

Camerele sunt spațioase, confortabile, mobilate elegant și cu dotări moderne. 
Preparatele și băuturile pe care le-am servit la restaurantul hotelului au fost proaspete și gustoase, iar micul dejun foarte, foarte diversificat. Întreg personalul – atât oamenii de la recepție, cât și cei de la restaurant – a fost prietenos și atent, gata oricând să rezolve orice problemă (oricât de mică ar fi fost).

Ori de câte ori voi reciti Oameni sărmani – Dostoievski, mă voi duce cu gândul la momentul în care m-am scufundat în fotoliul moale din bibliotecă, cu această carte în mâini. Astfel, voi retrăi de fiecare dată sentimentul de vacanță pe care l-am avut în acest loc aparte.

[ngg src=”galleries” ids=”12″ display=”basic_slideshow”]

Wolkendorf SPA

Fiecare spațiu din zona de SPA este potrivit pentru meditație și reculegere, odihnă și răsfăț. Dacă mă întrebați ce anume ne-a plăcut cel mai mult, la o primă strigare nu aș ști ce să răspund: poate atenția pentru cel mai mic detaliu, poate liniștea de acolo sau piscinele cu hidromasaj, poate ferestrele mari care lăsau să se vadă frumoasa priveliște de afară sau muzica liniștitoare ce se auzea undeva pe fundal. Chiar nu știu. Știu doar că, pe lângă toate acestea, pe mine m-au cucerit salina cu acel perete mineral și salonul de relaxare în care buchetele de flori uscate miroseau a câmp și a natură. Pe soțul meu, l-au atras două dintre cele trei saune și timpul petrecut la piscină.
Acest centru SPA nu e un cumul de servicii de relaxare, ci o întreagă experiență.

[ngg src=”galleries” ids=”11″ display=”basic_slideshow”] 

Wolkendorf, acest loc de poveste…

Spațiul de joacă pentru copii și posibilitatea de a face cât mai multe activități în curte sau prin împrejurimi sunt două mari avantaje pentru cei care vin aici cu micuții lor.
Fie că stați la soare sau la piscină, fie că vă plimbați cu bicicletele prin apropiere, vă jucați badminton sau tenis de masă ori doar vă relaxați, pur și simplu, pe o pătură lângă fântână, nu aveți cum să vă plictisiți când aveți la dispoziție astfel de activități în aer liber.

Acestea fiind spuse, dacă ați fost deja cazați aici, vă invit să lăsați o părere sinceră și pertinentă în comentarii.

P.S. Acesta este website-ul celor de la Wolkendorf, un loc în care găsiți orice informație doriți, de la date de contact la oferte și rezervări.
P.P.S. Găsiți mai multe fotografii din acest loc pe pagina mea de Instagram.

Related Post

One Reply to “Wolkendorf, un loc de poveste”

  1. Cel mai mult mi-a placut spa-ul și amenajarea sa. Mi-a plăcut sauna uscată de 8o grade. Micul dejun este super dar prețurile la restaurantul din curte sunt cam ridicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *