Beneficiile mierii de manuka. Părere manukashop.ro

Mierea de Manuka este cunoscută pentru numeroasele ei proprietăți unice și naturale dar, mai presus de orice, datorită puterii antibacteriene care nu se întâlnește la alte tipuri de miere. Mierea de Manuka este singura miere medicinală existentă în lume și o doctorie naturală care susține sistemul imunitar, previne, ameliorează și tratează diverse probleme de sănătate.
Compania Manuka Health din Noua Zeelanda a contribuit la crearea unui renumit sistem de evaluare a mierii de Manuka, mai exact a sistemului MGO.
MGO sau Metilglioxal se referă la unul din compușii care dau mierii potențialul antibacterian, un nutrient care se formează de la sine în nectarul florilor și se distribuie în miere prin intermediul albinelor. Sistemul MGO indică astfel existența proprietăților antibacteriene calculând nivelul de metilglioxal din miere. Acestea sunt notate cu MGO 100+, MGO 400+, MGO 250+ si MGO 550+; cu cât nivelul este mai mare, cu atât crește și puterea antibacteriană.

Magazinul online ManukaShop.ro este importator și distribuitor autorizat al Manuka Health New Zealand, iar produsele livrate de ei sunt însoțite și de un certificat care face dovada acestui lucru.
Din experința mea cu magazinul, vă spun că orice comandă se plasează cu ușurință, iar metoda de plată cu cardul este sigură. Gama de produse este una variată, astfel că, pe lângă mierea de Manuka veți putea găsi și miere antibacteriană pentru răni, bomboane, balsam de buze, pastă de dinți și săpun hipoalergenic cu miere de Manuka.
Cred că toată lumea știe cât de lăudată este Mierea de Manuka pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea răcelii și tusei. Ei bine, de când am început să îi dau copilului meu miere, cumpăr de pe ManukaShop pentru că am încredere în produsele lor. Fiecare borcănel de miere de la Manuka Health are un cod QR ce poate fi scanat cu smartphone-ul și, astfel, se poate vedea că produsul este original.
Dintre numeroasele beneficii ale mierii de Manuka, le trec mai jos pe cele mai importante:
• previne infecțiile sistemului respirator;
• ajută la eliminarea problemelor gastrice și intestinale;
• ajută la distrugerea infecțiilor bacteriene și fungice;
• acționează ca un remediu natural eficient în rezolvarea problemelor dificile ale tenului/ pielii.

Se recomandă o linguriță înainte de micul dejun și de a bea lichide și una înainte de cină. Eu seara nu iau înainte de masă, ci înainte de somn. Pun o linguriță de miere într-un pahar cu lapte și mi se pare „rețeta” ideală pentru un somn mai odihnitor. Am citit și, într-adevăr, așa este: dormi mai bine, deoarece se stimulează producția de melatonină.

Cred că am cuprins tot ce era de cuprins și am spus tot ce era de spus.

Mierea de Manuka este pe bună dreptate un produs foarte apreciat și, din proprie experiență, vă spun că puteți cumpăra cu încredere din magazinul ManukaShop.ro.

Link către toate produsele din miere de Manuka

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *