Produse de skincare îndrăgite

În proccesul de îngrijire a pielii intervin factori precum alimentația, sportul sau stilul de viață, însă o rutină pe care să o respectați negreșit și câteva produse de calitate chiar pot face diferența.
Cum nu sunt un skincare guru și nici mare fan al acestei industrii, mă limitez la a împărtăși o simplă părere într-un articol succint. Produsele pe care le folosesc le țin distribuite în baie, după cum le-am descris și mai jos.

  • Pentru curățare și demachiere

Cel mai des folosesc soluția bifazică Garnier Skin Naturals și apa termală Avene pentru ten sensibil. Sunt foarte recomandate de mulți cumpărători și, desigur, primesc și din partea mea apreciere.
Apa micelară de la Garnier, îmbogățită cu ulei de argan, testată dermatologic și oftalmologic, este demachiantul perfect pentru toate tipurile de machiaj, dar și pentru curățarea zilnică a tenului, pentru eliminarea impurităților și urmelor de poluare.
Apa termală Avene este potrivită după demachiere, epilare sau efort fizic, având efect calmant. Este indicată și pentru iritații cutanate, arsuri solare, iritații ale scutecului sau în timpul călătoriilor, pentru răcorire.
A devenit imediat un produs îndrăgit în rutina mea, deoarece calmează pielea după epilat, când apare un coș sau după ce fac sport.

  • Pentru hidratarea tenului

După cum am mai pomenit în articole anterioare, pentru ten am folosit dermatocosmetice Vichy și La Roche Posay. Încă îmi plac, însă am zis să încerc și aceste două produse de la Estée Lauder.
Estée Lauder DayWear este crema ideală pentru că, la fiecare aplicare, tenul meu se bucură atât de hidratare, cât și de protecție solară și un aspect luminos. Printre alte beneficii ale acesteia, aș putea menționa și faptul că are o textură ușoară, nu astupă porii, ameliorează aspectul tern al tenului și oferă o senzație de prospețime.
Ingrediente: complex Super Anti-Oxidant, complex Broad Spectrum Sunscreen și SPF 15.
Îmi place că tenul capătă un aspect mai neted și sănătos; o folosesc dimineața și seara după aplicarea serului regenerator Estée.
Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex este un ser antirid care acționează atât pe timpul nopții, cât și pe timpul zilei. Mai exact, noaptea stimulează procesul natural de regenerare din piele, iar ziua protejează tenul împotriva poluării din mediul extern.
Dintre beneficiile acestuia mai spun și de uniformizarea nuanței pielii, micșorarea treptată a poriilor, reducerea liniilor fine și hidratarea tenului timp de 72 de ore. Pielea se simte revitalizată, capătă un aspect tineresc și sănătos.
Îl aplic seara, pe pielea curată, apăsând ușor cu palmele serul în piele, până când acesta se absoarbe.

  • Pentru corp

Bio-Oil este un ulei foarte lăudat ca fiind un produs ideal pentru vergeturi, cicatrici ori piele ridată, iar eu împărtășesc aceeași opinie, din moment ce este în rutina mea și în topul produselor mele preferate de îngrijire. Având în compoziția sa vitaminele A și și un amestec de uleiuri (gălbenele, lavandă, rozmarin și mușețel), Bio-Oil are un miros foarte plăcut, însă pe lângă asta, proprietățile uleiului sunt acelea de a netezi și hidrata pielea, de a îmbunătăți aspectul cicatricelor și de a preveni formarea vergeturilor.
Bio-Oil este atât de apreciat datorită efectelor sale de hidratare, calmare, iluminare, lifting și regenerare. Eu îl folosesc după duș, pe pielea încă umedă și pot spune că este un produs pe care îl recomand cu drag.
Loțiunea de corp de la Barnangen o folosesc după duș, pentru un plus de hidratare și protecție a pielii, mai ales în această perioadă rece. Are o textură ușoară și miros delicat, este foarte accesibilă ca preț și îmi place că lasă pielea hidratată și catifelată.
Despre crema de mâini Lipikar de la La Roche Posay am mai vorbit în acest articol anterior și o găsesc în continuare perfectă indiferent de sezon. Are o textură non-grasă, este hrănitoare pentru pielea mâinilor și are proprietăți de reparare. O puteți cumpăra de aici

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *