Părerea mea despre ceasurile Daniel Klein

Nu mai spuneți că nu aveți timp, căci timp e tot ceea ce aveți! Aveți timp să întâlniți oameni, să îi ascultați și să îi iubiți.
Nu îmi spuneți nici că „Poți cumpăra cel mai scump ceas, tot nu îți va da mai mult timp”. Știu și eu acest lucru! Cumpăr ce îmi place și ce cred că mi se potrivește.
Nu le colecționez și nici nu-s obsedată să-mi cumpăr modele prea scumpe.
Ceasurile Daniel Klein mă atrag prin formă și material, sunt perfecte pentru că se găsesc într-o gamă variată pentru stilul abordat-fie el casual, fie elegant- și se găsesc la prețuri foarte decente.
Ceasurile care se aseamănă cu simple brățări cu aspect de plasă sunt potrivite pentru o seară în oraș, iar eu am optat pentru cel din imagine (cu o curea argintie, sistem metalic de închidere și un geam din cristal mineral). L-am luat la reducere de aici , cu doar 55 lei.


Celelalte două ceasuri pentru damă au închidere cu cataramă, carcasă din aliaj metalic și sunt aproape identice.
Pentru Radu meu acesta este un cadou perfect. Nici nu îmi bate apropo de o placă video:))
Ceasurile Daniel Klein vin în cutii rezistente, sunt prinse în jurul unui burețel negru și pot fi mereu un cadou potrivit pentru tine sau o persoană dragă.
Tocmai pentru că un ceas este capabil să completeze perfect orice ținuta, puteți alege cu încredere orice accesoriu din această categorie.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *