Unde te cazezi în Bușteni? Yael Luxury Apartments (părere)

Mă bucur că am început anul cu o vacanță, fiindcă a trecut mult timp de la ultima noastră plecare.
Ne-am dorit câteva zile în care să ne încărcăm bateriile, o destinație aproape, un loc plăcut cu o priveliște care să merite și, acum când scriu articolul, sunt mulțumită că am reușit să le bifez pe toate acestea.
Fiind 5 adulți și un copil, am optat pentru un apartament la Yael Luxury Apartments 3, un loc în care m-aș întoarce cu dragă inimă.
Personalul este amabil, peisajul de-a dreptul încântător, iar serviciile puse la dispoziție de aparthotel s-au ridicat la înălțimea așteptărilor mele: Cazare cu Wi-fi gratuit, lift, parcare privată gratuită; bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde; un living spațios, cu toate dotările (TV, zonă de luat masa, zona de relaxare, balcon); dormitoare cu băi private cu duș și articolele necesare de toaletă.
*Sunt acceptate tichetele de vacanță.

Bușteni este una dintre cele mai populare stațiuni de munte, oferind peisaje deosebite și diferite activități de vacanță, de la schi la excursii montane. Castelul Cantacuziono se afla la o distanță de 4 kilometri de cazarea noastră, iar pârtia Kalinderu la 9 kilometri. În plus, Yael Apartments oferă serviciu de închirieri mașini.

În ce privește mâncarea, am comandat în fiecare zi de la Grill-Bușteni, meniul lor fiind foarte variat, mâncarea foarte bună, iar serviciile de livrare prompte.

Dacă aș rezuma în câteva cuvinte șederea noastră acolo, acelea ar fi: Râsetele și joaca Teodorei, râsetele noastre, mâncare bună, odihnă, remi și Dota 2 (în cazul băieților). Ce să-mi doresc mai mult?

În încheiere, sigur că recomand cu drag acest loc și evaluez cazarea noastră cu maximum de steluțe. 
Dacă și voi ați trecut pe aici, aștept părerile voastre în comentarii.

Related Post

2 Replies to “Unde te cazezi în Bușteni? Yael Luxury Apartments (părere)”

  1. Și noi ne-am cazat anul trecut aici. A fost foarte frumos în afară de faptul că scara scârțâia. Peisajul este minunat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *