La Roche Posay. De ce ar trebui să alegem produse de calitate?

Dermatocosmeticele sunt produse care au în componența lor ingrediente cu proprietăți farmacologice, fiind potrivite pentru îngrijirea pielii sensibile sau cu afecțiuni. Chiar dacă aveți o piele sănătoasă, este mai recomandat să folosiți dermatocosmetice în locul cosmeticelor normale, deoarece sunt hipoalergenice, nu conțin parabeni, sunt testate în laborator conform unor protocoale farmaceutice, tocmai pentru a fi folosite în siguranță pentru îngrijirea de zi cu zi.
Ei bine, în articolul acesta mi-am lăsat impresiile despre produsele La Roche Posay pe care le folosesc și de ce le îndrăgesc.


DERMATO-COSMETICE PREFERATE:

Îl folosesc atât pentru micuța mea, cât și pentru mine, balsamul relipidant Lipikar Baume fiind ideal pentru pielea sensibilă/ uscată, calmând zona și ajutând la distanțarea puseurilor de uscare severă. 
De pe site-ul lor oficial aflăm că gama Lipikar Baume AP+ și-a demonstrat eficiența în reducerea frecvenței puseurilor la 1265 de copii dintr-un studiu observațional realizat în 10 țări. 
Da, pentru mine acesta chiar este emolientul perfect pentru îngrijirea pielii. Îl puteți găsi online sau în farmacii, iar prețul lui este accesibil (și chiar bun, având în vedere calitatea produsului în sine).

Al doilea produs pe care l-am descoperit de curând este gelul spumant Effaclar care curăță pielea cu delicatețe, datorită unor agenți de curățare selecționați pentru a fi bine tolerați de pielea sensibilă. Produsul conține apă termală La Roche Posay calmantă și anti-iritantă și îl folosesc în fiecare dimineață, ca parte din rutina de îngrijire: aplic puțin gel pe față și apoi clătesc cu apă până îmi simt pielea curată.

La fel de mult îmi place și crema aceasta pentru mâini uscate. Datorită componentelor hidratante și reparatoare, crema pentru mâini Lipikar Xerand ajută la refacerea barierei cutanate și protejează pielea de agresiunile externe zilnice (condiții climatice sau spălarea frecventă).
Sincer, crema e nelipsită fie din baie, fie din geantă atunci când plec pe undeva. Are o textură non-grasă și un miros proaspăt.

Laboratoarele dermatologice La Roche-Posay colaborează cu 25.000 de dermatologi din întreaga lume, astfel că, dermatocosmeticele lor sunt produse realizate în baza unor studii clinice riguroase și a unor expertize dermatologice. Toate astea pentru a fi adaptate diferitelor tipuri de piele și pentru a oferi îngrijirea necesară fiecărui tip de ten.

Am înțeles că gama Toleriane are produse formulate cu o toleranță ridicată pentru a reduce riscul alergiilor. Hidratante, cu efect calmant, fără parfum, conservanți sau alcool aceste produse îmi fac cu ochiul și urmează să le încerc curând.

Related Post

One Reply to “La Roche Posay. De ce ar trebui să alegem produse de calitate?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *