Părere notino.ro

Nu este prima dată când comand produse de aici, Notino.ro fiind un magazin de încredere din mai multe puncte de vedere.
În primul rând, produsele comercializate sunt originale, provin de la distribuitori autorizați, iar magazinul oferă toate certificăriile de garanţie a calităţii. Prețurile sunt accesibile, iar periodic apar reduceri care chiar îți fac cu ochiul.
În al doilea rând, gama de produse este destul de mare, astfel că poți comanda pe lângă parfumuri și dermatocosmetice, parfumuri pentru casă, produse pentru machiaj, pentru îngrijirea părului, a tenului sau a corpului de la numeroase branduri mari.
Sunt transparenți și prompți, căci odată plasată comanda, am fost informată prin e-mail în legătură cu statusul acesteia, iar coletul a ajuns repede, în doar două zile. În plus, livrarea este gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 250 de lei.

Produsele au fost bine ambalate.
Prețurile afișate online sunt aceleași ca în magazinele fizice.
Din ce am văzut la ei pe site, pentru returnarea produselor, cumpărătorul are la dispoziție 90 de zile, ceea ce mi se pare un alt mare avantaj pentru client.
Cei de la notino.ro sunt atenți și la capitolul Relații cu clienții, fiind la dispoziția clienților prin diferite canale de comunicare: telefon, chat sau e-mail (vezi pagina lor de contact).

Aștept să îmi spuneți în comentarii cum a fost experiența voastră cu magazinul.

Related Post

2 Replies to “Părere notino.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *