Impresii creme Vichy

Am avut o perioadă în care, deși beam 2l de apă de zi, mă simțeam (și eram de fapt) foarte deshidratată. Tenul meu parcă striga acest lucru, căci se vedea că era uscat și tern.
Nu am avut niciodată probleme ca să urmez un tratament și să aplic diverse pe față. Singura mea rutină de îngrijire era demachierea când era cazul și, bineînțeles, spălarea feței și aplicarea unei creme.
Când acest lucru s-a schimbat, am căutat ceva care să-i ofere pielii exact ce avea nevoie: hidratare.

Astfel, am încercat crema cu efect de netezire pentru ten uscat Vichy Idealia și pot să spun că mi-a plăcut foarte mult. Fiindcă nu sunt un beauty guru pot spune doar că a fost potrivită pentru tenul meu uscat, că are o textură plăcută și un miros fructat.
Pentru un stil de viață mai alert (oboseală, lipsa somnului sau stres) crema este super. Nu conține parabeni și este testată dermatologic pe pielea sensibilă. E un produs lăudat fiindcă oferă un efect de iluminare și uniformizează textura pielii.

Am ales, din aceeași gamă, crema pentru conturul ochilor Vichy Idealia și sunt foarte mulțumită de ea. Nu reduce considerabil aspectul cearcănelor, dar oferă un plus de iluminare și netezire în jurul ochilor. Este un produs hipoalergenic, fără parabeni, testat dermatologic și oftalmologic. Efectele sunt de calmare, regenerare, hidratare și netezire.
Vichy Idealia pentru conturul ochilor este potrivită pentru tenul normal, uscat, gras, mixt, cu imperfecțiuni, sensibil sau atopic.

Am tot văzut produsul prin reclamele de pe rețele de socializare și am zis să-l încerc. Vichy Mineral 89 este un gel cu acid hialuronic, cu efect de hidratare și reumplere și vezi-Doamne fortifiază pielea, făcând-o mai rezistentă împotriva stresului sau oboselii. Așa o fi.
Plus că este recomandat ca fiind potrivit pentru tenul sensibil și uscat, dându-i un aspect sănătos.
Mie mi se pare nașpa. 
Îl aplic și tot ce simt e că mă strânge fața, nicidecum că îmi lasă tenul hidratat. Îmi lasă tenul foarte uscat. De parcă, m-am spălat cu cea mai dură apă și cu un săpun de casă, din acela de care făceau bunicile noastre.
Exclud să dau cu altă cremă după ce îl folosesc. Dacă nu mai am nicio cremă în casă și am doar Mineral 89? Păi nu se laudă în descriere că este un produs unic de îngrijire a tenului? 
Mă rog, multă reclamă pentru un produs care nu e așa wow.

Acestea sunt impresiile mele. Dacă aveți alte recomandări legate de cremele Vichy, scrieți-mi în comentarii părerile voastre, chiar îmi doresc să încerc produse de calitate.

Related Post

2 Replies to “Impresii creme Vichy”

  1. Poti incerca si La Roche Posay Toleriane Sensitive, pentru hidratare. E mai ok din punct de vedere al ingredientelor. 🥰😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *