Recomandări filme de comedie

dog watching a movie with popcorn and coke

Un film bun de weekend. Hai să fie o comedie. Dacă v-ați strâns în jurul televizorului și vreți să dați play la un film care să vă facă să râdeți, recomandările mele sunt următoarele:

1. Blockers (Interzis la sex) 2018

Trei bune prietene au făcut o înțelegere codificată cu ajutorul unor emoticoane, un pact în urma căruia ele intenționează să-și piardă virginitatea chiar în seara balului de absolvire. Doar că, planul le este descoperit de către părinții acestora -Lisa, Mitchell și Hunter- care pornesc într-o misiune de a le împiedica să facă acest lucru.
Filmul a apărut anul trecut și vi-l recomand cu drag.

2. Dirty grandpa (Bunicul dezlănțuit) 2016

Jason (Zac Efron) urmează să se căsătorească în numai o săptămână. Asta dacă nu ar avea un bunic care să-i strice planurile doar prin vorbele și acțiunile sale scandaloase. Cu toate acestea, cei doi ajung să se cunoască unul pe celălalt și să constate că pot lega o relație mai strânsă ca niciodată. 
Filmul nu te plicitisește nici măcar o secundă, lucrurile luând mereu câte o întorsătură amuzantă. Părerea mea e că nu puteau să aleaga doi actori mai buni ca aceștia pentru aceste roluri.

3. Daddy’s home (Tata în război cu tata) 2015

Filmul aduce în prim plan doi tați: Brad este actualul soț al Sarei, un individ mult prea cumsecade care vrea să se apropie de copii săi vitregi; doar că eforturile sale se diminuează atunci când apare tatăl natural, un rebel cu motocicletă și haine de rocker.
Intriga e amuzantă și pare că, mereu se adaugă/ apare câte ceva. Eu zic să-i dați o șansă, căci vă veți amuza.

 4. Let’s Be Cops (Hai să fim polițiști) 2014

O comedie foarte tare cu polițiști care nu sunt decât doi prieteni puși pe fapte mari. După ce merg îmbrăcați în polițiști la o petrecere cu costume, cei doi își iau în serios rolurile. Asta până când o să intre în probleme cu gangsterii cartierului.
Filmul a apărut în 2014 și chiar dacă l-am văzut de câteva ori la tv, aș mai râde o dată uitându-mă la el.

5. The Hangover (Marea mahmureală) 2009

Filmul ne prezintă patru prieteni care se duc în Las Vegas să aibă parte de petrecerea burlacilor chiar cu vreo două zile înainte de nuntă. Sigur că petrec în mare stil și nu își vor mai aminti nimic după aceea. Intriga e însă alta: în dimineața următoare, mirele dispare, ceilalți prieteni găsesc un tigru în baie și un bebeluș într-un șifonier. Cei trei prieteni refac traseul din noaptea trecută pentru a descoperi ce s-a întâmplat de fapt și unde este Doug.
Dacă nu l-ați văzut până acum, puteți opta pentru acest film.


E greu să incluzi niște filme într-un top, căci lista poate continua și, ca să aveți de unde alege, mai jos aveți alte recomandări. Credeți-mă, la fel de bune sunt și acestea:

  • Meet the Parents („Un socru de coșmar”- apărut în 2000. Cu Robert De Niro și Ben Stiller)
  • The hot chick („Puicuța cu cocoșel”- apărut în 2002. Cu Rob Schneider)
  • Duplex (Apărut în 2003, cu Ben Stiller și Drew Barrymore)
  • The Wedding Crashers ( „Spărgătorii de nunți”- apărut în 2005. Cu Vince Vaughn, Owen Wilson, Christopher Walken)
  • The 40 Year Old Virgin („Virgin la 40 de ani”- apărut în 2005. Cu Steve Carell)
  • Super bads („Super răi”- apărut în 2007. Cu Jonah Hill, Michael Cera)
  • We’re the Millers („Noi suntem familia Miller”- apărut în 2013. Cu Jason Sudeikis și Jennifer Aniston)
  • White Chicks („Două pupeze albe”- apărut în 2004. Cu Shawn Wayans și Marlon Wayans)
  • Babysitting („Babysitting cu surprize”- apărut în 2014. Cu Philippe Lacheau, Vincent Desagnat, Enzo Tomasini, Grégoire Ludig)

Related Post

One Reply to “Recomandări filme de comedie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *