Idei de cadouri pentru ea

Nimic nu se compară cu timpul pe care îl petreci cu persoana dragă și niciun cadou mai bun nu există decât atenția și iubirea pe care le poți oferi.
Dacă darul pe care îl vei oferi va purta un mesaj, atunci cadoul chiar va fi unul perfect. Indiferent dacă i-ai cumpărat un parfum pe care ea deja îl avea (în două sticluțe neîncepute) și ea își dorea o geantă.
Totuși, poți nimeri un cadou perfect, doar acordând puțină atenție la detalii și la pasiunile ei:

CADOURI ROMANTICE

Dacă știi că „devorează” cărțile de beletristică sau pe cele de psihologie, atunci o carte în dar este un cadou perfect pentru ea. Lasă-ți amprenta, scriindu-i ceva frumos la început. Sau pe fiecare pagină.
Trandafirii sau ramele foto personalizate nu se vor demoda vreodată.
Eu am primit cadou cana din prima imagine, iar pe ea sunt atașate o imagine și textul „maybe we should kiss a little”. O puteți personaliza pe ideaplaza. Sunt rapizi și serioși.

BEAUTY

Fii imboldul de care are nevoie și încurajeaz-o să creeze un canal de Youtube și să aducă ceva nou printre acele clasice tutoriale de machiaj sau chiar să pună bazele unei afaceri de make-up artist.
Dacă o auzi în cea mai mare parte a timpului, vorbindu-ți despre ce produse și-ar dori, acordă-i atenție pentru ca mai apoi să îi faci o surpriză plăcută oferindu-i cadoul potrivit.
Aruncă un ochi aici pentru a vedea ce îi poți cumpăra.
Dacă știi că îi plac fotografiile, oferă-i cadou un Fujifilm Instax Mini, care îi va tipări instant fotografiiile.
Crede-ma, nu vei da greș cu acest cadou.

FASHION

Să-i cumperi un cadou din această categorie, nu este o sarcină atât de grea cum ar părea. Afli permanent din online (dar și off-line) care sunt tendințele și ce se poartă. Găsești o mulțime de sugestii, iar dacă îi cunoști stilul, îți va fi ușor să iei o decizie.

Nu trebuie să îi amintești că o iubești doar printr-un cadou oferit de ziua îndrăgostiților sau de Crăciun. Cele mai frumoase cadouri sunt cele primite în zile oarecare. 
Acesta a fost mini ghidul cu idei de cadouri pentru ea. 
Stați pe aproape pentru articole interesante!

 

Related Post

2 Replies to “Idei de cadouri pentru ea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *