Părere set de curățenie Kring MegaClean

Atunci când ne-am mutat, am vrut ca eu să fiu cea care aranjează fiecare lucru la locul lui și cea care face curățenie generală. Am lăsat mopul clasic la o parte și am zis să-mi cumpăr un mop mai bun, care să-mi ușureze munca.
Acest set de curățenie include găleata compartimentată, pompa centrifugală, mânerul telescopic (cu lungime 100-130 cm) și două rezerve de mop. Sunt ușor de folosit, găleata este prevăzută și cu 4 rotițe pentru o manevrare mai ușoară prin toată casa, iar rezervele se pot spăla și în mașina de spălat.

* O mică paranteză: Eu am aspirat în fugă și am început să șterg cu mopul prin tot livingul (care era plin de praf de la montat mobilă, intrat încălțat ș.a.m.d). Laveta era efectiv neagră, iar după spălare a rămas gri. Deci sfatul meu e următorul: dacă nu vreți să irosiți lavetele, aspirați bine podeaua sau ștergeți mai întâi cu o cârpă acolo unde e praf mult.

Ce mi-a plăcut a fost faptul că mopul se stoarce mai ușor și mult mai EFICIENT. Mopul plat are un mecanism de rotire astfel că, se clătește cu ușurință și prin centrifugare rămâne uscat.
Este perfect pentru aproape toate suprafețele: suprafețe ceramice, pardoselile din lemn sau parchet și pe lângă asta, capul mopului se poate roti la 360°, ajungând și în colțuri.

În cuva de clătire puteți pune maxim 6l de apă, iar principiul de funcționare este simplu: pompa centrifugală trimite apa din cuva de uscare în cuva de clătire, iar cuva de clătire rămâne uscată.
L-am cumpărat acum câteva luni, iar prețul de achiziționare a fost de 99 de lei.

Poți cumpăra de aici acest set de curățenie KRING

Nu prea îi găsesc minusuri; este practic și ușor de folosit, găleata are dimensiuni potrivite și nici nu pot spune că este greu de transportat (datorită rotițelor) și, mai presus de orice, stoarce rapid și eficient.
Dacă aveți întrebări referitoare la acest produs (mod de utilizare sau orice altceva), nu ezitați să-mi scrieți mai jos, în comentarii.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *