Despre Canon 1200D- recenzie

Îl am de aproape un an, a mers cu mine în toate vacanțele și împreună am reușit să surprindem cele mai frumoase momente.

IMG_2938
IMG_1599
IMG_2085
Balea lac.jpg
IMG_2226
IMG_6810
IMG_7756
IMG_2605

Pe lângă această galerie scurtă, am gândit această recenzie prin găsirea unor răspunsuri la următoarelor întrebări:

 • De ce DSLR ai nevoie?
 • Care este bugetul de care dispui?

În mod clar, printre cele mai mari avantaje ale unei camere foto SLR se remarcă focalizarea rapidă, vizorul optic foarte bun, durata bună de viață a bateriei, precum viteza de operare, calitatea excepțională a imaginilor, regajele extinse și gama largă de obiective. Mai precis, camerele DSLR realizează fotografii de cea mai înaltă calitate, chiar și în condiții dificile. Pornirea și operarea sunt rapide, iar funcția de focalizare este mult mai avansată decât în cazul aparatelor compacte. Așadar, să încercăm să răspundem întrebărilor menționate și mai sus:

De ce DSLR ai nevoie?

Aparatul foto Canon EOS 1200D este un model „entry-level” din gama produselor Canon EOS, iar dacă ceea ce cauți de fapt este ceva pentru nivelul profesional, am pe blog niște articole în care poți găsi mai multe informații.
Această cameră foto, în schimb, este accesibilă, ușor de utilizat și perfectă pentru a introduce utilizatorii debutanți în lumea aparatelor SLR digitale.

Care este bugetul de care dispui?

Acesta este un aspect extrem de important în alegerea unui DSLR. Camerele foto digitale SLR păstrează stilul de funcționare și o parte a mecanicii aparatelor cu film, dar dispun și de tehnologie de generație nouă. Aveți la dispoziție opțiuni extinse de control. Camerele foto Canon EOS 1200D sunt durabile, iar sistemul se poate extinde ușor, pe măsură ce experiența dumneavoastră evoluează.
Ideea e că, prețurile standard ale unor camere DSLR entry level -precum și a celei de față- sunt relativ mici și accesibile.

Personal, mi-am dorit un Dslr într-un preț bun, care să mă ajute să surprind imagini deosebite. 1200D de la Canon mi s-a părut o alegere excelentă, de când l-am ținut în mână. Având o carcasă robustă și o ergonomie bună, prinderea în mână a aparatului este confortabilă, iar vizorul optic facilitează urmărirea subiecților aflați în mișcare rapidă. Realizați lejer că fotografiile de mai sus sunt bogate în detalii și culori.
În fotografierea unor subiecți sau peisaje, camera analizează scena, căutând prezența mișcării, a luminozitate și a culorii.


DE CE SĂ ALEG UN CANON EOS 1200D?

Mulți debutanți încep cu un aparat de fotografiat compact și trec la un SLR când li se dezvoltă competențele. În cazul aparatelor compacte se poate trece ușor de la o marcă la alta, dar când cumpărați primul aparat SLR, începeți o relație de durată. Când cumpărați o cameră foto SLR, este bine să investiți într-o marcă bună de la început.
Canon 1200D este un aparat deloc complicat, fiind un model accesibil, perfect pentru începători și pentru pasionații de fotografie. Acesta se poate utiliza în toate modurile de bază grupate pe sectoare. Cu alte cuvinte, aparatul foto DSLR Canon EOS 1200D se remarcă prin:

 • tehnologie digitală de vârf
 • sensibilitate ISO 100-6400, extins până la 12800
 • diafragmă 3.5 – 5.6
 • focalizare 9 puncte AF (f/5.6 de tip încrucișat în centru)
 • 3 cadre pe secundă
 • format FULL HD înregistrare video
 • durata de viață a bateriilor: aproximativ 500 de cadre
 • viteză obturator: 30 – 1/4000 sec
 • format poze JPEG/ RAW 

CANON EOS 1200D PREȚ ACTUALIZAT

Related Post

One Reply to “Despre Canon 1200D- recenzie”

 1. Si mie mi se pare un entry-level perfect. L-am luat si eu acum ceva timp si am prins o oferta super: aparat body+ obiectiv+ kit de curatare în doar 1600 ron. Aparatul mi-a fost foarte de ajutor inca de când m-am apucat de fotografie! Recomand!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *