Testate și recomandate (pentru bebe)

La fel ca orice părinte, am încercat să cumpăr ce e mai bun pentru copilul meu, iar pe lângă cele necesare pentru un bebeluș (precum hăinuțe, pamperși ori biberoane) consider că, la fel de trebuincioase sunt și produsele de îngrijire, de baie sau de monitorizare audio-video.
Ei bine, în articolul de față o să vorbesc – cu plusuri și minusuri – despre cât de bune sunt produsele pe care le-am cumpărat și le folosesc din primele zile de viață ale puiului până în prezent.

  1. Produsele de îngrijire

Bebelina are pielea sensibilă, fapt pentru care am optat din prima clipă pentru șamponul Bioderma ABCDerm, care conține numai ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic, adaptate pentru pielea delicată a copiilor. După băiță, nelipsit este masajul, iar eu am ales laptele hidratant tot din aceeași gamă Bioderma ABCDerm, dar și balsamul relipidant anti-iritații La Roche-Posay. Pe acesta l-am folosit chiar din primele zile de viață ale copilului meu, fiind foarte potrivit în calmarea și hidratarea pielii nou-născuților.

Bepanthen Unguent e renumit prin proprietățile de hidratare, reparare și protejare a pielii, iar eu îl folosesc de fiecare dată când îi schimb scutecul. Mai nou, am aflat că este foarte bun și pentru ragadele mamare (ce bine ar fi fost să fi știut acest lucru în primele săptămâni de alăptare).
Poți găsi aici aceste produse de îngrijire.

2. Setul de îngrijire și igienă

Pachetul include 9 produse utile în îngrijirea și igiena copilului încă de la naștere, produse precum un termometru, un pieptăn și o perie, un aspirator nazal, o periuță de dinți, o unghieră și o forfecuță și pile de unghii. Acestea vin într-o gentuță foarte practică și bine compartimentată. 

Sunt mulțumită de fiecare produs în parte, mai puțin de aspiratorul nazal, care mi se pare un pic prea mare pentru nările unui bebeluș.
Acest kit poate fi găsit aici.

3. Mappy, Baby Monitor Audio – Video

Acestea au fost ținute în cutie până zilele trecute și mi-am zis să le instalez în camera puiului. Am plasat unitatea pentru bebeluș chiar deasupra patului, iar unitatea pentru părinte se află ori prin buzunarele mele ori prin living. O supraveghez liniștită din fiecare cameră din casă, dar și dacă ies până afară cu treabă (bine, acum nu pot să merg până în grădină și să am pretenția să am conexiune).

Sunt foarte utile. O urmăresc, îi pot da cântecele și îi pot vorbi. Îmi arată temperatura din cameră, data și ora, dar și multe altele.
Despre specificațiile produsului și prețul actual al acestuia, puteți vedea mai multe aici.

4. Cântarul U-Grow 2 în 1

Cântarul electronic este ușor de folosit și de asamblat, cu un design elegant și, personal, îl caracterizez prin precizie (precizie 10 g). Permite setarea unității de măsură, are un ecran LCD și funcția HOLD.
Despre caracteristicile acestuia, puteți citi mai mult aici.

Dacă ați folosit vreunul dintre aceste produse, aștept să-mi spuneți părerile în comentarii.
Până data viitoare, vă îmbrățișez pe toți cei care mă citiți.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *