Sony Alpha A6000

Știm cu toții gama variată de produse a celor de la Sony. Ei bine, acum ne surprinde cu un mirrorless Alpha A6000.  Cu obiective interschimbabile, robust și elegant, aparatul este ideal pentru cei care vor calitatea DSLR-urilor în corpuri compacte și practice. Înainte să-i menționam caracteristicile sau să citim niște recenzii, propun să aruncăm niște priviri galeriei foto de mai jos.

[envira-gallery id=”634″]

Ei bine, senzorul de 24, 3 megapixeli și procesorul de imagine BIONZ X  oferă o asemenea calitate îmbunătățită a imaginii.

Pe lângă asta, aparatul dispune de autofocalizare Fast Hybrid AF System -0,06 secunde cu detecția fazei în 179 de puncte. Dar, haideti sa ne uitam mai in detaliu la acest Alpha A6000, să vedem ce are de oferit și cu ce ar fi mai bun față de alte mirrorless-uri de pe piață.

Personal, tind să cred că, odată ce începi să fotografiezi cu el, nu va trece mult timp până îl vei trece în topul aparatelor tale mirrorless preferate (mic, versatil și foarte accesibil). În esență, Sony A6000 este continuarea NEX-6 linia Sony: același design și același set de funcții disponibile (deși există cu siguranță unele diferențe câștigate și pierdute în comparație.) Noul procesor de imagine este capabil de a stoca mai multe fotografii, iar durata de viață a bateriilor ține aproximativ până la 420 de cadre. De altfel, nu mai există butoane nemarcate (ca acelea întâlnite la  NEX-6 sau NEX-7), ceea ce constituie, un lucru nou și mai bun. 

Locul de unde poate fi achiziționat

Sony-A6000-Sample-Images-24-960x640

Sony-A6000-Sample-Images-18-960x640
vizor content

Related Post

One Reply to “Sony Alpha A6000”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *