3 titluri pentru un blog de fotografie

Dacă te-ai gândit să îți începi activitatea de blogger, ți-ai aranjat temeinic în minte câteva categorii și subiecte despre care ai putea vorbi, vreau în primul rând să te felicit. Aceste lucruri ar trebui încurajate și susținute mai mult.

Și pentru că știu că începutul e un pic mai greu, am întocmit acum ceva timp secțiunea „De știut!” a acestui blog.  Nu trebuie să fii în acest domeniu de prea mult timp pentru a fi conștient că o să capteze atenția un titlu și o descriere catchy. Am în minte vreo trei nume bune de bloguri și vreau să le împărtășesc cu tine, în caz că-ți vor fi de ajutor.

1.Point of view.

Interpretarea acestui titlu este destul de simplă, el traducându-se după cum, probabil mulți dintre voi știți, „punct de vedere”.  Punctele de vedere variază de la un individ la altul (asta dacă am renunța la instinctul de turmă.), dar esența acestui titlu se află în termenul ”vedere„ el având trimitere la tot ce ține de aparatul foto (vizor, diafragmă, lentile).

2. Wide angles.

Unghiurile largi în domeniul fotografiei nu te trimit cu gândul la altceva decât la obiective wide-angle, ultra-wide-angle sau fish-eye ce au o distanță focală mai scurtă în comparație cu alte tipuri de obiective. Poate fi considerat un titlu bun și interesant, deoarece, în teorie, obiectivele wide-angle îți oferă un unghi foarte mare de cuprindere, o calitate mult mai ridicată ce transmit în fiecare fotografie ideea unei noi perspective.

3. Lens and frame/ Press the shutter.

Alegând unul dintre aceste trei, patru nume ar însemna să ai parte de conținut în limba engleză, lucru ce te-ar ajuta destul de mult. Nu prea ai cum să dai greș cu un titlul de acest fel, „Lentile și cadre”  sau „Apăsați declanșatorul foto”acestea două însemnând tot ceea ce vrei să dezbați, să aduci în discuție pe blogul tău.

Trebuie să recunosc că blogul meu este o îmbinare între personal și fotografie, că numele lui a fost gândit, iar blogul în sine foarte, foarte dorit. Important este ca titlul să fie ușor de reținut și să aibă legătură cu subiectul pe care vrei să-l tratezi pe blogul tău.

Spor la treabă!

Related Post

2 Replies to “3 titluri pentru un blog de fotografie”

  1. Foarte tare si eu as vrea un blog, insa nu prea cred ca as putea sa-l dezvolt..
    Al tau arata super, continua sa faci fotografii!!

  2. Mersi tare mult! Inceputul este intotdeauna mai greu. Intretinerea unui blog nu este atat de dificila, so…go ahead!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *