Cererea în căsătorie

Știam că atunci când voi găsi omul cu care să vorbesc din suflet, îl voi iubi cu adevărat.
Mi-am dat seama că vreau să fiu cu Radu din primele minute în care am început să vorbim.
La nici două zile după ce ne-am cunoscut, mi-a trimis un mesaj în care mă întreba dacă vreau să fiu soția lui. Mi-a adus flori și am văzut împreună Chocolat. A făcut cunoștință cu mama și eu, la rândul meu, am cunoscut-o pe mama lui.
Am început să ieșim împreună zilnic, iar la sfârșitul fiecărei zile, eu scriam despre noi doi. Încă păstrez acele hârtii.
În ziua de Crăciun a cumpărat cadouri pentru toți, până și pentru bunica mea, pentru că știa că e în vizită și știa că m-a crescut. Atunci, m-a învățat că sărbătoarea Crăciunului e despre ce vor găsi cei dragi sub brad.

Avem o melodie a noastră și convingerea că suntem o familie. După câteva luni ne-am mutat împreună, zidurile casei noastre au început să ne cunoască poveștile, iar fotografiile și decorurile reușeau să dea viață fiecărui colț.
Organizam plimbări din ce în ce mai dese și fotografiam amândoi locurile în care ajungeam.
Când am împlinit un an de relație, ne-am logodit.
Mai presus de orice, Radu m-a învățat să am încredere în mine. Prin vorbele și acțiunile lui, părea că în fiecare zi lucra la a-mi crea aripi puternice și gata de zbor.
Chiar și așa, în fața ofițerului de stare civilă, m-am înfățișat cu cele mai mari emoții din viața mea. Cu un glas ușor tremurat, știu că am spus – din toată inima – „Da!”.

Când e vorba de omul potrivit, nu te sperie nici mutatul împreună, nici cererea în căsătorie, nici întemeierea unei familii, nici nimic.
Când e vorba de omul tău, știi că doar alături de el vrei să călătorești, să cunoști lumea, să te descoperi și să te redescoperi.

Serile trecute am pornit în scrierea articolului când, trecut de ora zece, îl aud din sufragerie întrebându-mă:
– Vrei să ne uităm la un film?
– Da, zic eu pe un ton cald.
– Vrei să fii soția mea? continuă el.

Noi fiind căsătoriți deja de o jumătate de an.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *