Un cadou inspirat (pentru el)

Cu toate că am mai scris articole de acest gen, când urma să vină ziua de naștere a lui Radu, mă tot gândeam ce cadou să-i cumpăr. Trebuia să fie ceva care să-i placă, ceva pentru el și ceva util. În ordinea aceasta, i-am cumpărat trei articole: o boxă portabilă, o brățară fitness și un HDD extern.

    1. Boxa portabilă JBL GO are dimensiuni foarte mici, un design modern, funcționează prin bluetooth și suntem foarte mulțumiți de cum se aude. Boxa redă muzică până la 4, 5 ore și e perfectă pentru orice loc, la picnic, prin curte sau în foișor. Sursa sunetului poate fi smartphone-ul, tableta sau laptopul. Am cumpărat-o fiindcă am văzut că este un produs foarte apreciat și se găsește la un preț relativ mic, accesibil.
    2. Brățara fitness Xiaomi Mi Band 3 este o brățară inteligentă, cu un ecran tactil; poți primi apeluri și mesaje și poți monitoriza pașii parcurși, ritmul cardiac, caloriile arse sau orele de somn. Este compatibilă atât cu Android, cât și cu iOS. Are ceas integrat și puteți seta alarma. Vine la pachet cu un manual de instrucțiuni și un cablu de alimentare. 
    3. HDD extern Seagate Expansion Portable are 1TB, un design elegant și portabil și se instalează ușor prin introducerea unei singure mufe USB în computer. Un HDD extern suplimentează spațiul de stocare și este compatibil cu Microsoft Windows 7, 8 și 10. Este un produs foarte apreciat și m-am gândit că poate fi un cadou foarte folositor. Nu m-am înșelat, căci ne păstrăm fotografiile, muzica și altele pe acest HDD.

Cadourile sunt o modalitate de a arăta cât de bine îi cunoaștem și ne gândim la cei din jurul nostru. Continui să recomand cumpărăturile online fiindcă au câteva avantaje: diversitatea produselor și alegerea articolului dorit în liniște, voucherele cadou sau transportul rapid și gratuit.

Produsele au un excelent raport preț-calitate. Dacă aveți întrebări legate de vreun produs anume, nu ezitați să-mi scrieți în comentarii.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *